Matkusta autolla Matkustusvinkit

Hae lainaa missä vain ja milloin vain – vaikka asuntoautosta käsin!

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia on helppo hakea tänä päivänä suoraan verkossa – vaikka asuntoautossa, olit sitten reissaamassa Suomessa tai muualla päin Eurooppaa. Jos olet ulkomailla, tarkista vain ennen laitteen yhdistämistä verkkoon, että operaattorisi ei veloita netin käytöstä ulkomailla ylimääräistä tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää pysähdyspaikkojen, kuten huoltoasemien ja majoituspalveluiden WiFi-verkkoa.

Näin haet helposti lainaa tien päällä

Hae lainaa missa vain ja milloin vain 2 - Hae lainaa missä vain ja milloin vain – vaikka asuntoautosta käsin!

Voit hakea helposti ja vaivattomasti lainaa tien päällä, sillä lainaprosessi tapahtuu kokonaan verkossa. Lainahakemuksen täyttämiseen ei mene parhaimmillaan kuin muutama minuutti, ja jos haet  täältä lainaa, lainahakemuksen lähettäminen siirtää sinut automaattisesti lainojen kilpailutukseen, jossa vertailukone kilpailuttaa ilmaiseksi parhaat lainatarjoukset useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten joukosta.

Lainatarjousten vertailu on tärkeää, sillä vakuudettomien lainojen korkokulujen välillä voi esiintyä jopa satojen eurojen eroa lainasummasta ja laina-ajasta riippuen. Vertailun avulla pystyt selvittämään todenmukaisesti, miltä pankilta tai rahoituslaitokselta saat kaikkein edullisinta lainaa – kätevästi myös asuntoautosta tien päällä!

Kun olet saanut lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, vertailukone järjestää lainatarjoukset automaattisesti paremmuusjärjestykseen, joten sinun ei tarvitse alkaa itse vertailemaan korkokustannuksia toisiinsa. Voit hyväksyä parhaan lainatarjouksen verkossa ja allekirjoittaa lainasopimuksen turvallisesti omilla pankkitunnuksilla tai muun vahvan tunnistautumisen kautta.

Tarvitaanko lainahakemukseen liitteitä?

Hae lainaa missa vain ja milloin vain 1 - Hae lainaa missä vain ja milloin vain – vaikka asuntoautosta käsin!

Jos lainan saaminen edellyttää joidenkin liitteiden toimittamista, voit hoitaa tämänkin kokonaan verkossa – saat aina luotonmyöntäjältä tarkemmat ohjeet liitteiden lähettämiseksi. Pienemmissä lainasummissa liitteitä ei välttämättä tarvita ollenkaan, vaan luotonmyöntäjä voi maksaa lainasumman tilillesi lainahakemuksessa annettujen henkilötietojen ja luottotietojen tarkastamisen perusteella.

Suuremmissa lainasummissa luotonmyöntäjä voi edellyttää sinulta esimerkiksi palkkakuittien toimittamista riittävän tulotason todentamiseksi. Näiden liitteiden toimittaminen onnistuu kuitenkin kokonaan verkossa, joten voit kätevästi hakea lainaa missä tahansa – olit sitten kotisohvalla tai kiertämässä Eurooppaa asuntoautolla!