Tietoa meistä

Tervetuloa lukemaan sivustoamme ja oppimaan uutta autolla matkailusta. Monille varmasti ainakin karavaanarielämä on tuttua, mutta tämän nettisivuston artikkeleissa käydään läpi muitakin automatkailun muotoja. Toki asuntoautoihin ja -vaunuihin sekä niillä matkustamiseen tutustutaan myös ja käydään läpi parhaimpia reittejä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Sen lisäksi artikkeleissa kerrotaan road tripeistä ja mitkä niistä ovatkaan maailman suosituimpia ja parhaimpia. Tutuiksi tulevat siis lyhyet road tripit kotimaassa kuin pidemmät road tripit ulkomailla. 

Saat myös vinkkejä siihen, miten asuntoautolla tai -vaunulla on helpointa liikkua ja miten voi löytää lähimmän leirintäalueen. Karavaanareille on nykyään tarjolla erilaisia sovelluksia, joiden kautta on mahdollista saada tietoa leirintäalueista niin Suomessa kuin ulkomailla. Artikkeleissa käydään läpi myös sitä, kuinka Suomesta pääsee asuntoautolla tai -vaunulla muuallekin Eurooppaan tai vaikka Venäjän puolelle. Reittimatkat laivoilla onnistuvat, kun autolle varaa paikan etukäteen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autopaikkoja on yleensä vain rajoitettu määrä, joten sellainen kannattaa varata hyvissä ajoin. Näin reissuun pääsee varmasti, eikä matkasuunnitelmia tarvitse muuttaa. 

Vinkkejä asuntoauton ostamiseen

Esitelty kuva Tietoa meista Vinkkeja asuntoauton ostamiseen - Tietoa meistä

Tässä blogissa keskitytään asuntoautolla matkustamiseen. Jos sinulla ei vielä ole omaa asuntoautoa, mutta olet ehkä miettinyt sellaisen hankkimista, kannattaa silloinkin lukea tämän sivuston artikkeleita. Artikkeleissa kerrotaan siitä, mistä asuntoautoja voi ostaa ja mihin tulee kiinnittää ostettaessa huomiota. Kaikki varmasti tietävät, että täytyy tarkistaa, onko ajoneuvo katsastettu. Tämä pätee myös asuntoauton kohdalla, mutta sen lisäksi sen kohdalla on syytä kiinnittää huomiota myös yleiseen kuntoon. Asuntoautolla tullaan kuitenkin ajamaan pitkiä matkoja, joten ajoneuvon tulee olla luotettava. Jos asuntoauton kuntoa ei osaa tarkistaa itse, kannattaa mukaan ottaa henkilö, joka osaa selvittää ajoneuvon kunnon. Näin asuntoauton ostossa ei varmasti tee huonoja kauppoja.  Asuntoauton ostaminen on suuri taloudellinen investointi, joka ei onnistu välttämättä omin rahavaroin. Tämän sivuston artikkeleissa kerrotaan myös säästövinkkejä. Säästää voi myös silloin, vaikka lainoja olisi jo ennestään. Kaikki pienikin säästö on säästöä, joten talouden suhteen on tärkeää olla tarkkana ja tehdä muutoksia esimerkiksi yhdistelemällä vanhat lainat. Lainojen yhdistämiseen pureudutaan erikseen artikkelissa, jossa kerrotaan muutenkin siitä, kuinka asuntoautoa varten voi säästää. Jos omat varat eivät kuitenkaan säästämisestä huolimattakaan riitä, voi silloin kääntyä lainan puoleen. Lainaa voi hakea suoraan netistä ja lainapäätöksenkin saa nykyisin todella nopeasti. Näin asuntoautokaupoille on mahdollista päästä todella nopeasti. Ota siis kaikki vinkit ja neuvot talteen ja tee hyvät kaupat. Vielä kerran tervetuloa lukemaan tätä sivustoa!