Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen avulla voit pysyä ajan tasalla siitä, milloin julkaisemme uuden artikkelin. Uutiskirjeessä voidaan kertoa myös muista ajankohtaisista asioista. Sen tilaaminen on ainoastaan järkevää, sillä vain siten voit pysyä tietoisena kaikesta, mitä tapahtuu. Uutiskirjeemme avulla sinun ei myöskään tarvitse käydä kurkkimassa päivityksiä nettisivuillamme päivittäin, sillä saat tiedon suoraan sähköpostiisi. 

Uutiskirjeen tilaaminen ei tarkoita sitä, että sinä et voi peruuttaa sen tilausta. Uutiskirjeen tilauksen voi nimittäin peruuttaa välittömästi, kun siltä tuntuu. Uutiskirjeitä ei myöskään lähetetä liian usein, eikä uutiskirjeen tilaaminen tarkoita sitä, että tulet saamaan meiltä muutakin postia. Tilaaminen koskee ainoastaan uutiskirjeitä. 

Näin tilaat uutiskirjeen

Esitelty kuva Tilaa uutiskirjeemme Nain tilaat uutiskirjeen - Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta jokainen pystyisi tilaamaan sellaisen niin halutessaan. Uutiskirjeen tilaamista varten sinulla tarvitsee olla vain käytössä oleva sähköpostiosoite. Uutiskirjeen voit tilata syöttämällä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kohtaan ja hyväksymällä uutiskirjeen tilauksen. Tulet saamaan jatkossa uutiskirjeet suoraan sähköpostiisi, joten olet ensimmäisenä tietoinen siitä, milloin uusimmat artikkelit ilmestyvät ja pääset lukemaan ne välittömästi.  Ota siis uutiskirje tilaukseen jo välittömästi tänä päivänä. Sen tilaaminen ei vie kuin minuutin ja sen jälkeen sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, milloin artikkelit päivittyvät. Uutiskirjeessä voi olla myös muita ajankohtaisia ilmoituksia tai tietoa tulevasta. Uutiskirjeen avulla voit saada myös vinkkejä kaikkeen autolla matkailemiseen liittyvään. Ota talteen vinkit niin aikuisille kuin lapsiperheillekin ja matka onnistuu takuulla. Liity siis uutiskirjeen tilaajien joukkoon ja lue artikkeleitamme säännöllisesti. Toivomme, että viihdyt matkassamme!